Meer dan 350 financiële experts

Leningen

Geld wanneer jij dat nodig hebt, dus.

Je kunt geld lenen via een persoonlijke lening of een lening met doorlopend krediet. Met een consumptief krediet bepaal je zelf waar je het geld voor gebruikt.

Altijd klantgericht

24/7 staan wij klaar voor advies en hulp. Altijd passend bij jouw persoonlijke situatie.

Altijd bereikbaar

Altijd een contactoptie die bij jou past. Bel, mail, chat, videobel óf plan een persoonlijk gesprek.

Altijd deskundig

Meer dat 350 financiële experts voor deskundig advies.

Altijd persoonlijk

Altijd een persoonlijk onafhankelijk advies. Wij werken samen met meer dan 100 verzekeraars.

Altijd dichtbij

Met kantoren in heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.

Een lening afsluiten voor kleine en grote uitgaven

Heb je plannen om je keuken te verbouwen of is je auto aan vervanging toe? Of wil je gewoon wat extra geld achter de hand hebben voor het geval dat? Dan kun je een lening afsluiten. Een lening voor dit soort uitgaven heet een consumptief krediet. Daarbinnen kun je twee soorten leningen afsluiten: een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Wil je geld lenen en hulp en advies over welke lening jij het beste kunt afsluiten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Een persoonlijke lening aangaan

Weet je al precies waar je het geld voor de lening voor gaat gebruiken? Dan is een persoonlijke lening een goede optie. Een persoonlijke lening ga je aan als je het doel van het geld al weet. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe keuken of auto. Bij een persoonlijke lening weet je van te voren wat de rente gaat zijn over het geleende bedrag. En je weet ook in hoeveel tijd je de lening en de rente moet terugbetalen. Het is een lening die veel zekerheid en overzicht geeft.

Een lening met een doorlopend krediet

Wil je wat extra geld achter de hand hebben, maar weet je nog niet waar je het voor gaat gebruiken? Of hoeveel je precies nodig hebt? Neem dan een doorlopend krediet. Bij deze lening is de rente variabel, maar je kunt gedurende de periode dat je het doorlopende krediet hebt geld opnemen en aflossen. Dat maakt deze lening heel flexibel.

Hulp nodig?

Altijd een oplossing bij jouw situatie, dus.

Fidus biedt een zeer breed assortiment aan verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Altijd zelfverzekerd met een passende en up-to-date financiële bescherming.

Totaal score
6.5
1065 reviews

6.5
Op basis van 5 klant beoordelingen
Totaal: 25
0/6
Altijd up-to-date

Gratis tips & tricks zo in je mailbox, dus.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Om het formulier te kunnen versturen dienen alle verplichte velden te worden ingevuld.